Getuigen gezocht van ernstige aanrijding A79

vrijdag 29 april 2016

Klimmen - De politie is op zoek naar getuigen om vast te kunnen stellen hoe het ernstige ongeval op de A79 vanmorgen rond 9.45 uur heeft kunnen gebeuren. Enkele minuten voordat de melding van het ongeval bij de politie binnenkwam, kreeg de politie meldingen over een spookrijder die reed op de A79. Het onderzoek van politie zal helderheid kunnen verschaffen over de toedracht van het ongeluk.

Bij het frontale ongeval op de A79 vanochtend zijn een 87-jarige man uit Schin op Geul en een 39-jarige vrouw uit Maastricht om het leven gekomen. De man was de bestuurder van de auto die om onbekende reden op de verkeerde zijde van de snelweg reed. Bij het ongeval zijn drie kinderen van de vrouw gewond geraakt. De dochter van 9 jaar en de twee zoons van 7 en 3 jaar liggen nog in het ziekenhuis, de beide zoons in kritieke toestand. De betrokken familieleden zijn in kennis gesteld door de politie. Verdere informatie over de gezondheidstoestand van de kinderen is op dit moment niet bekend.

 

Automobilisten die informatie hebben over de toedracht van het ongeval worden verzocht zich bij de politie te melden via 0900-8844.

 

N.B.: de politie kan pas na het weekend informatie verschaffen over het technisch onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulsberg | 112 alarmeringen Hulsberg | Goedkoop Tanken in Hulsberg | Supermarkten in Hulsberg | Weerbericht Hulsberg